Kinderliedjes

Kinderliedjes Gitaarboek deel 1 (deel 2 komt dit jaar, 2020, nog uit.)

Heb je allemaal kinderliedjes in je hoofd, wil je die leren spelen? Een gitaarboek met 23 Kinderliedjes is hier direct te Bestellen. Je kan het boek nu ook digitaal kopen, apart of in combinatie met een fysiek kerstliedjes gitaarboek, die je via de post toegestuurd krijgt. Pas na betaling heb je toegang tot de digitale versie.

Lees meer: Kinderliedjes

Sinterklaasliedjes op gitaar

Het Grote Sinterklaas Gitaarboek 

Het grote Sinterklaasliedjes gitaarboek is met zijn 23 liedjes en diverse tekeningen een gewild boek. Nu ook digitaal, met slechts een enkele tekening. Pas na betaling heb je toegang tot de digitale versie. Ook te koop in combinatie met het kerstgitaarboek van papier. Lees meer hieronder. Direct papieren sinterklaas gitaarboek bestellen, makkelijk met ideal, volgende dag in huis.

Lees meer: Sinterklaasliedjes op gitaar

Oefenen hoe doe je dat

Heb je een gitaar thuis staan en ben je les gaan nemen, dan krijg je oefenmateriaal mee naar huis. Door iedere dag te oefenen kom je snel vooruit. Iedere dag? Ja liefst wel. Ik ben altijd benieuwd of het lukt. En dan vol blijven houden, doorzetten.

Lees meer: Oefenen hoe doe je dat

Kerstliedjes

Het Kerstliedjes Gitaarboek

Het "Kerstliedjes Gitaarboek" bevat 23 liedjes voorzien van tekeningen. Met tab, notenschrift, akkoorden en tekst is het voor iedereen geschikt. Bestellen

Lees meer: Kerstliedjes

Meer artikelen...

  1. Gitaarles kadobon