Kinderliedjes

Kinderliedjes Gitaarboek deel 1

Betaal nu makkelijk met iDeal (of paypal), fysiek boek, incl. verzendkosten! Buitenland extra verzendkosten! Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. je adresgegevens. Betaal ->BETAAL 13 EURO

- Of met Paypal/ creditcard: 8 euro, voor de digitale versie Kinderliedjes Gitaarboek deel 1 (directe download). Pas na betaling heb je toegang tot de digitale versie.

  

Het boek bevat 23 kinderliedjes, 36 pagina's in zwart-wit, met een kleurkaft. Ingebonden in een wireO ringband, zodat het gitaarboek goed open blijft staan en er elegant uit ziet. Akkoorden en melodielijn, met de tab erbij, maken het boek voor elke gitarist en zanger geschikt. Voorzien van de complete tekst, kun je eindeloos veel plezier halen uit dit prachtige boek. Behalve kleine tekeningetjes onderaan elke pagina, is dit boek zonder illustraties. Onderaan deze pagina zie je de kaft en de inhoudsopgave.

Een digitaal gedownload boek kost 8 euro. Directe download, NA betaling bereikbaar. Betaling via paypal of creditcard. Een combinatie met het Kerstliedjes Gitaarboek van papier is ook mogelijk. Die wordt aan de hand van uw adresgegevens bij het betalen van de boeken opgestuurd. Zorg daarom voor een goed adres. Binnen drie dagen, mogelijk sneller ligt het kerstboek op de mat.

Heb je ook zin om Sinterklaasliedjes te spelen en/ of te zingen? "Het Grote Sinterklaas Gitaarboek" is zeer gewild. Hier kun je een stukje ervan zien. Heb je interesse, neem dan gerust Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op. Ook een gitaarboek met 23 Kerstliedjes kun je bij mij bestellen.

Manieren om te bestellen, via de links bovenaan de pagina of:

1. Bestellen: Digitale download 8 Euro, geen bijkomende kosten, na betaling direct beschikbaar. Betalen via paypal of creditcard:

 

 2. Bestellen: Fysiek boek. Mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Je krijgt dan een bevestigingsmail met betaalgegevens. Zodra de betaling binnen is stuur ik het boek op. 

3. Bestellen: Fysiek boek. scan de QR code hieronder, en betaal (met Paypal of creditcard) 13 euro = met verzendkosten, dan stuur ik het daarna op. Ik krijg automatisch een bericht van Paypal, als het goed is staan je adresgegevens daar ook bij. 

 

Downloads:

Gratis Downloads 

Downloads via scribd:

Advokaatje ging op reis. by on Scribd 

Kinderliedjes Gitaarboek kaft deel 1 by on Scribd 

 

Hoe ziet het gitaarboek kinderliedjes eruit?

Welke liedjes staan er allemaal in?

Dat zie je hieronder!