Sinterklaasliedjes op gitaar

Stuur een email met je adres en betaal met de link hieronder: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Nu ook super makkelijk via Ideal (of paypal) betalen? Klik de eerste twee links hieronder! Verzendkosten zitten al bij de prijs in.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.en betaal -> Sinterklaasliedjes Gitaarboek (digitale versie E 9,50)

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.en betaal -> Sinterklaas Gitaarboek (papieren versie E 15)

Alleen via paypal of creditcard:

   9 Euro Digitale versie (direct te downloaden)

   19,95 Euro Sinterklaasliedjes - (digitaal) en Kerstliedjes Gitaarboek (papieren versie)

 

In het grote Sinterklaasliedjes gitaarboek staan de 23 liedjes genoteerd in notenschrift en tab met de volledige tekst en akkoorden erbij. Zijn er veel coupletten van een lied, dan staat de volledige tekst nog eens apart  met de akkoorden erboven geschreven. Zo kun je naar hartelust zingen en spelen tegelijk of samen met anderen.

Het boek heeft zwart-wit tekeningen, witte kaft en een wire-o ringband. Het boek blijft makkelijk openstaan, zodat je er goed uit kunt spelen. De digitale versie bevat slechts een enkele tekening

Met dit gitaarboek heb ik opgelet dat het niet al te complex is om gitaar uit te spelen met melodie en akkoorden.

Ben je op zoek naar Kerstliedjes, dan is dit een fijn boekje vol met 23 kerstliedjes voor de gitaar. 

Een boek met 23 Kinderliedjes is inmiddels ook verschenen. Deze versie kost, met verzenden, 13 euro.

Download voorbeeld:

Zie ginds komt de stoomboot

Zie ginds komt de stoomboot 

Inhoudsopgave sinterklaas gitaarboek