Sinterklaasliedjes op gitaar

   9 Euro Digitale versie (paypal/ creditcard)

   19,95 Euro Digitale versie Sinterklaasliedjes + Papieren versie via de post opgestuurd Kerstliedjes Gitaarboek

 

In het grote Sinterklaasliedjes gitaarboek staan de 23 liedjes genoteerd in notenschrift en tab met de volledige tekst en akkoorden erbij. Zijn er veel coupletten van een lied, dan staat de volledige tekst nog eens apart  met de akkoorden erboven geschreven. Zo kun je naar hartelust zingen en spelen tegelijk of samen met anderen.

Het boek heeft zwart-wit tekeningen, witte kaft en een wire-o ringband. Het boek blijft makkelijk openstaan, zodat je er goed uit kunt spelen. De digitale versie bevat slechts een enkele tekening

Met dit gitaarboek heb ik opgelet dat het niet al te complex is om gitaar uit te spelen met melodie en akkoorden.

De kosten voor het papieren boek zijn 11 euro, exclusief verzendkosten. Een digitale versie kost 9 euro. Het verzendtarief is bij afname van één boekje 4 euro. Naar het buitenland zijn de verzendkosten bij één boekje rond de 9 euro.

Stuur een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en het boek wordt direct verzonden zodra het bedrag op mijn rekening staat.

Ben je op zoek naar kerstliedjes, dan kun je HIER kijken. Een fijn boekje vol met 23 kerstliedjes voor de gitaar. 

Een boek met 23 Kinderliedjes is inmiddels ook verschenen. Deze versie heeft een beperkte oplage en kost slechts 8,65 euro. 

Bestellen? Interesse? Stuur een Mail! Of koop met de "buy now" button de digitale versie (9 euro), directe download. Bij mailen krijg je een bevestigingsmail met betaalgegevens. Zodra de betaling binnen is stuur ik het boek op.

 

Download voorbeeld:

Zie ginds komt de stoomboot

Zie ginds komt de stoomboot 

Inhoudsopgave sinterklaas gitaarboek