Sinterklaasliedjes op gitaar

Het sinterklaasboek, met akkoorden, tab, noten en tekst, is ook weer uitstekend geschikt voor als je de basisakkoorden al een beetje kent, ook 1-vinger akkoorden kunnen gebruikt worden.

Let op naar het buitenland versturen is minimaal 4 extra en kan dus niet betaald worden met de link hieronder.

  • Digitale versie Een pdf stuur ik via de mail. Stuur een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.en 9,95 met iDeal BETALEN 
  • Sinterklaasliedjes Gitaarboek, papieren versie. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. je adres gegevens en 15 met iDeal BETALEN Na de betaling ontvangen te hebben stuur ik het via de post op.
  • Digitale versie direct te downloaden na betaling. 9,95 met Paypal:  

In het grote Sinterklaasliedjes gitaarboek staan de 23 liedjes genoteerd in notenschrift en tab met de volledige tekst en akkoorden erbij. Zijn er veel coupletten van een lied, dan staat de volledige tekst nog eens apart  met de akkoorden erboven geschreven.

Het boek heeft zwart-wit tekeningen, witte kaft en een wire-o ringband. Het boek blijft makkelijk openstaan, zodat je er goed uit kunt spelen. De digitale versie bevat slechts een enkele tekening

Met dit gitaarboek heb ik opgelet dat het niet al te complex is om gitaar uit te spelen met melodie en akkoorden. Dat maakt het geschikt voor de beginner.

Ben je op zoek naar Kerstliedjes, dan is dit een fijn boekje vol met 23 kerstliedjes voor de gitaar. 

Een boek met 23 Kinderliedjes is inmiddels ook verschenen. Kosten inclusief verzenden 13.

Bepalingen Gitaarboeken

Wil je een geavanceerde versie, laat gerust weten. Andere wensen? Ik hoor ze graag. Bevalt het boek niet? Ik kan wat aanpassingen maken. Is dat het niet? Dan kan je het geld van het fysieke boekje terug krijgen, na terug sturen, echter ik vergoed niet de door mij gemaakte verzendkosten. Digitale versies kan ik niet terugnemen en geen geld terug geven.

Gratis Downloads Sint:

Zie ginds komt de stoomboot

Zie ginds komt de stoomboot 

Inhoudsopgave sinterklaas gitaarboek