Kerstliedjes

Het Kerstliedjes Gitaarboek, met 23 kerstliedjes, is prima voor de beginner en bevat eenvoudige akkoorden, tab en notenschrift. De teksten zijn in het nederlands, behalve jingle bells.

De volledige teksten zijn in het boek opgenomen. Ook staan er diverse tekeningen in het kerstliedjes gitaarboek om het geheel op te sieren.

Het gitaarboek is in A4 formaat met wireO ingebonden, zodat het boek goed open blijft staan als je er uit wil spelen.

De kosten voor het boek zijn 11 euro, exclusief verzendkosten. Het verzendtarief is bij afname van één boekje 4 euro. Bestel je meerdere boekjes wordt het brievenbuspakjes-tarief duurder. Naar het buitenland zijn de verzendkosten bij één boekje tussen de 8 en 9 euro. 

Het Grote Sinterklaasliedjes Boek heeft ook 23 liedjes, A4 formaat en wireO ingebonden. Het boek bevat tekeningen, tab, notenschrift, akkoorden en volledige tekst. Ook digitaal te kopen. Een Kinderliedjesboek is inmiddels ook verschenen. Eveneens een digitale versie te koop.

Bestellen? Interesse? Stuur een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.! Je krijgt dan een bevestigingsmail met betaalgegevens. Zodra de betaling binnen is stuur ik het boek op.

Nu ook Sinterklaas Gitaarboek digitaal en Kerst Gitaarboek PAPIER te koop voor 22 euro.Stuur mij je adres. Kijk ook HIER.

Download:

Downloads

Jingle Bells

Inhoudsopgave Kerstliedjes Gitaarboek