Kerstliedjes

Het Kerstliedjes Gitaarboek, met 23 kerstliedjes, is prima voor de beginner en bevat eenvoudige akkoorden, tab en notenschrift en tekst. De teksten zijn in het nederlands, behalve jingle bells.

De volledige teksten zijn in het boek opgenomen. Ook staan er diverse tekeningen in het fysieke kerstliedjes gitaarboek om het geheel op te sieren. De digitale versie heeft slechts een enkele tekening

Het gitaarboek is in A4 formaat met wireO ingebonden, zodat het boek goed open blijft staan als je er uit wil spelen.

  • Digitale versie, ik stuur een pdf via de mail. Vergeet niet je email adres te vermelden. Met iDeal/paypal 9,95  BETALEN 

  • Digitale versie - pdf, directe download na betaling. 9,95 met Paypal: BETALEN
  • Fysiek boek bestellen? Kosten 17 inclusief verzendkosten. Naar het buitenland opsturen is minimaal 4 duurder. Stuur een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je adres. Ik antwoord dezelfde dag nog met betaalgegevens. Zodra de betaling binnen is stuur ik het fysieke boek op met track and trace.

Het Grote Sinterklaas gitaarboek heeft ook 23 liedjes, is in A4 formaat en wireO ingebonden. Het boek bevat tekeningen, tab, notenschrift, akkoorden en volledige tekst. Ook digitaal te koop. Een Kinderliedjesboek deel 1 is inmiddels ook verschenen. Eveneens is er een digitale versie te koop.

Bepalingen Gitaarboeken

Wil je een geavanceerde versie, laat gerust weten. Andere wensen? Ik hoor ze graag. Bevalt het boek niet? Ik kan wat aanpassingen maken. Is dat het niet? Dan kan je het geld van het fysieke boekje terug krijgen, na terug sturen, echter ik vergoed niet de door mij gemaakte verzendkosten. Digitale versies kan ik niet terugnemen en daarom geen geld terug geven.

Gratis Downloads Kerst

Jingle Bells

Inhoudsopgave Kerstliedjes Gitaarboek