Gitaarworkshop

GITAARWORKSHOPS BEGINNERS - 2 tot 4 deelnemers

  • Wanneer: zomer in het park
  • Locatie: buiten
  • Hoe vaak: 10 keer 
  • Kosten: 227 euro per persoon. (Jonger dan 21 jaar, lager tarief!) Heb je een upas, staat er nog budget op, neem contact op.
  • Wat: In de workshop kan alles voorbijkomen wat als beginner kan lukken. Hedendaagse popliedjes, liedjes van een tijd geleden, klassiekers zogezegd, kinderliedjes en verjaardagsliedjes zijn een greep uit de mogelijkheden. Akkoorden en tab worden uitgelegd en hoe je je gitaar moet vasthouden en bespelen voor als je dat nog niet weet. Ik hoop dat je geinspireerd bent om mee te doen. 
  • Geef je op en je komt op de lijst met geinteresseerden.

Gitaarworkshops Antje Drijver Paviljoen 

Nader te bepalen start er weer een nieuwe serie gitaarworkshops van vier keer in het Julianapark.

GitaarWorkshop beginners volwassenen

Voor een verjaardag, groeps-uitje of verrassing kun je een workshop gitaar aanvragen. 

 • Groepsgrootte 2 tot 4 mensen.
 • Datum: n.t.b. Tijd: 10-11 uur (in overleg meer mogelijkheden)
 • Locatie park, Utrecht.

Hieronder een greep uit enkele workshops, kadobon gitaarlessen en ukelele lessen, die ik in de loop der tijd heb gegeven. Heb je interesse om een gitaarworkshop te volgen of een Gitaarlessen kadobon te geven, neem vrijblijvend contact met mij op.

Diverse workshoppers zijn met gitaarlessen doorgegaan! 

Enkele workshops in de afgelopen jaren:

Diverse gitaarworkshops in het paviljoen in het Julianapark in 2019.

Een ukelele workshop als Kerstkado van 7 lessen, januari en februari 2017, voor de zus van een gitaarleerling.

Een Kadobon voor een echtgenoot als kerstkado. 10 gitaarlessen van een half uur, start in januari 2017 en ook weer in 2018.

Een gitaarworkshop gegeven als verjaardagskado, een op maat gemaakte workshop, met o.a. liedjes van de Red hot chili peppers, die met veel plezier is gevolgd in 2016.

Een gitaarworkshop in juni en juli 2015, vijf vrijdagen van anderhalf uur, voor een groep van drie volwassenen. Het zelfgekozen repertoire uit de bundel eigenwijs en muziek van John Renbourn werd door mij aangevuld met andere folk- en kinderliedjes. Enkelen waren zo enthousiast dat zijzelf of hun zoon ook gitaarles kwamen volgen daarna!

De Workshop gitaar in 2014 van 2 1/2  uur, aangevraagd door drie muziektherapeuten, als uitje. We hebben veel zangnummers gedaan en de kelen flink gesmeerd. Een hele middag dikke pret.

Workshop gitaar van een uur, voor een aankomende conservatorium student. Ik ben blij dat ik haar weer een stukje verder kon helpen.

Gitaarworkshop in 2013, een middag van drie uur als verjaardagskado van een dochter aan haar vader. Het door hen gewenste repertoire bestond uit liedjes van o.a. Jaap (Joop) Visser (Fischer), Bob Dylan, Boudewijn de Groot, John Denver.