Home

Algemeen

In deze corona-tijd probeer ik er het beste van te maken en zoek voortdurend naar nieuwe mogelijkheden om iedereen les te kunnen blijven geven. Dat kan in mijn ruime lesruimte, of online, dus geef je op. Ook ben ik voortdurend op zoek naar optredens, nieuwe samenwerkingen en ben ik druk met eigen nummers schrijven.

Ik geef sinds 2010 Gitaarlessen en Gitaarworkshops in Savelkoel Muziek te Utrecht west, lombok. Sinds 2016 ben ik in het bezit van een VAR-WUO en sta ingeschreven, vanaf 2010, bij de KVK als gitarist/ gitaardocent/ gitaarleraar. Ik heb diverse gitaarboeken geschreven, die ik speciaal heb gemaakt voor de beginner om al vrij snel liedjes te kunnen spelen. Sint-, kerst-, en kinderliedjes.

Je kunt zowel privé-, als groepsgitaarlessen volgen. De gitaarlessen zijn voor volwassenen en kinderen. Heb je een U-pas, dan kan je met het bedrag wat daar op staat de lessen betalen. Zo kun je goedkoper gitaarlessen volgen.

Hele jonge kinderen tot 8 jaar krijgen korting op de lessen, de gitaarles duurt 20 minuten. Zijn de kinderen 5 jaar dan is het een hele andere korte les dan het wat oudere jonge kind van 6 of 7 jaar. Over het algemeen zijn jonge kinderen van 5 en 6 jaar niet van het stilzitten en je gitaarkunstje doen. Spelletjes die leiden tot het gitaarspelen, dagen deze kleine muzikale mensjes uit, om het plezier van gitaarspelen, muziek en ritme te ontdekken.

Op de Parkschool Utrecht heb ik gitaarles na schooltijd gegeven in kleine groepjes en individueel. Op de Lumiar school heb ik 1 jaar gitaarles onder schooltijd verzorgd.

Via het Muziekcollege Nederland heb ik 5 jaar gitaarlessen gegeven, op de diverse BSO's in Hilversum en aan de Neuweg. 

In het Antje Drijver Paviljoen (Julianapark, Utrecht) heb ik in 2019 regelmatig gitaarworkshops gegeven. 

Ik ontwikkel mij steeds verder als gitarist, middels coaching, marketing, diverse scholingen en lessen. Mijn leven zet ik in om me oneindig te ontwikkelen, te groeien, als mens en als uitvoerend en docerend muzikant.

Mijn eigen website ontwikkelen met Joomla doe ik heel graag en zie hier het steeds verder groeiende proces.

Ruime ervaring in bigbands, jazzcombo's, jazzduo's, sessie's, optredens, kleine CD-projecten voor familie en vrienden. Gitaarstudies (merendeels jazz) bij gerenommeerde docenten en particuliere opleidingen in binnen- en buitenland gevolgd. Studies: jazzgitaar, solfège, dirigeren, muziektheorie, compositie, arrangeren, harmonieleer, piano, contrabas, cello. 

Sologitaar

Op het moment verzorg ik sologitaar optredens, van een half uur tot een uur rustige jazz-, en pop-, of wat klassieke gitaarmuziek. Regelmatig kan ik een solo-optreden geven, heel fijn.

Het repertoire bestaat uit jazzstandards of ook klassieke- en soms popstukken en eigen nummers. 

Muziek voor uw feest, onder een diner, lunch, brunch, tijdens een opening, tentoonstelling, receptie, trouwerij, begrafenis in een restaurant, verzorgingshuis of een huisconcert/ huiskamerconcert.

Zoek je fijne rustige gitaarmuziek, geschikt om bij weg te dromen? Neem Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op voor de mogelijkheden!