Home

Algemeen

In deze corona-tijd probeer ik er het beste van te maken en zoek voortdurend naar nieuwe mogelijkheden om iedereen les te kunnen blijven geven. In de zomer blijf ik gewoon les geven. Dat kan in mijn ruime lesruimte, of via Skype, whatsappvideobellen, FaceTime of Jitsi, dus geef je op. De zomer wordt heel lang en uitermate geschikt om je gitaarspel eens op te waarderen! Gitaar oefenen is fijn en ontspannend. Een goede vakantiebesteding. Kijk ook eens naar de vakantieworkshops.

Ik geef sinds 2010 Gitaarlessen en Gitaarworkshops in Savelkoel Gitaarlessen te Utrecht west, lombok. Sinds 2016 ben ik in het bezit van een VAR-WUO en sta ingeschreven, vanaf 2010, bij de KVK als gitarist/ gitaardocent/ gitaarleraar. Je kunt ook diverse gitaarboeken kopen die ik heb gemaakt speciaal om als beginner al vrij snel liedjes te kunnen spelen. Sint-, kerst-, en kinderliedjes.

Je kunt zowel privé-, als groepsgitaarlessen volgen. De gitaarlessen zijn voor volwassenen en kinderen. Heb je een U-pas, dan kan je met het bedrag wat daar op staat de lessen betalen. Zo kun je goedkoper gitaarlessen volgen.

Hele jonge kinderen tot 8 jaar krijgen korting op de lessen, de gitaarles duurt 20 tot 25 minuten. Zijn de kinderen 5 jaar dan is het een hele andere korte les dan het wat oudere jonge kind van 6 of 7 jaar. Over het algemeen zijn jonge kinderen van 5 en 6 jaar niet van het stilzitten en je gitaarkunstje doen. Spelletjes die leiden tot het gitaarspelen, dagen deze kleine muzikale mensjes uit, om het plezier van gitaarspelen, muziek en ritme te ontdekken.

Op de Parkschool Utrecht geef ik na schooltijd in kleine groepjes of individueel gitaarles. (nu even niet vanwege corona). Ook hier kun je je u-pas gebruiken. Op de Lumiar school heb ik incidenteel gitaarles onder schooltijd verzorgd.

Via het Muziekcollege Nederland heb ik 5 jaar gitaarlessen gegeven, op de diverse BSO's in Hilversum en aan de Neuweg. 

In het Antje Drijver Paviljoen (Julianapark, Utrecht) heb ik in 2019 regelmatig gitaarworkshops gegeven. 

Voortdurend ontwikkel ik mij verder als gitarist, middels coaching, marketing en lessen.

Ruime ervaring in bigbands, jazzcombo's, jazzduo's, sessie's, optredens, kleine CD-projecten voor familie en vrienden. Gitaarstudies (merendeels jazz) bij gerenommeerde docenten en particuliere opleidingen in binnen- en buitenland gevolgd. Studies: jazzgitaar, solfège, dirigeren, muziektheorie, compositie, arrangeren en harmonieleer. 

Sologitaar

Op het moment verzorg ik sologitaar optredens, van een half uur tot een uur rustige jazz-, en pop-, of wat klassieke gitaarmuziek. Er staan diverse try-outs op het programma. Het repertoire bestaat uit jazzstandards, klassieke- en soms popstukken en eigen nummers. Muziek voor onder een diner, lunch, brunch, tijdens een opening, tentoonstelling, receptie trouwerij, begrafenis in een restaurant, verzorgingshuis of een huisconcert/ huiskamerconcert. Zoek je fijne rustige gitaarmuziek, geschikt om bij weg te dromen? Neem Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op voor de mogelijkheden!