TARIEVEN GITAARLES Savelkoel Muziek

Gitaarlessen en ukelelelessen vinden plaats in mijn ruime lesruimte met 1 1/2 meter afstand, of online, volgens onderstaande tarieven. Een strippenkaart kopen of per kwartaal betalen is goedkoper. Met je Upas kun je een aantal lessen betalen. Plan je eerste gitaar-, of ukelele les.

Eerste gitaarles of ukeleleles

 • 30 minuten €15 voor iedereen

Gitaarles en ukelele tot 8 jaar

 • 20 minuten €17

Gitaarles en ukeleleles 8 tot 21 jaar

 • 30 minuten €20
 • 45 minuten €29
 • 60 minuten €40
 • Per kwartaal betalen is goedkoper.

Gitaarles en ukeleles 21 t/m 80+

 • 30 minuten 24
 • 45 minuten 36
 • 60 minuten 48
 • Strippenkaarten zijn goedkoper.

Duogitaarles, ukeleleles 8 t/m 20 jaar. Even geen duo-, of groepslessen.

 • 45 min. duoles p.p. €20 

Duoles en groepsles volwassenen

 • 45 min. duoles p.p. €29

Algemeen 

Een eerste gitaarles of ukeleleles is 15.

Kinderen en jongeren (tot 21 jaar), of ouders, kunnen per kwartaal betalen, dat levert aanzienlijke korting op. Betaal je liever per maand dan gelden bovenstaande tarieven.

Jonge kinderen vanaf 5 jaar tot en met 7 jaar krijgen 20 minuten gitaar-, of ukeleleles. De spanningsboog wat betreft concentratie is niet zo als bij volwassenen. De gitaar-, of ukelelelessen zijn speelser en persoonlijk gericht op hoe het kind de stof het beste opneemt. Oefenen is voor hele jonge kinderen niet op een stoel zitten, maar onderdeel van het dagelijks leven, tussendoor, vrolijk, speels en op ontdekkingstocht. De gitaar of ukelele is makkelijk even tussendoor te pakken, aan te raken, er langs te vegen, te aaien en dergelijke.

Volwassenen kunnen met een strippenkaart goedkoper gitaarles of ukeleleles volgen. De strippenkaarten zijn voor een bepaalde periode geldig. Afhankelijk van wat jou lukt kwa lesfrequentie, bepalen we welke variant je het beste kan nemen. Neem Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op voor een overzicht van de tarieven.

Hoe werkt gitaarles en ukeleleles

De eerste gitaarles of ukeleleles is een kennismakingsles. Dan bepaal je of je op regelmatige basis les komt volgen.

Een factuur wordt aan het begin van het kwartaal, of de maand, via mail opgestuurd. Indien gewenst kan ik een tikkie sturen met betaallink.

Ik houd me aan de schoolvakanties. Voor mensen die graag doorgaan met de lessen kan dat.

Strippenkaarten dienen binnen een bepaalde tijd gebruikt te worden. Lessen van 5, 10, 20, 30 of 40 keer zijn mogelijk, in termijnen van 10 of 20 lessen te betalen. 

Je upas kun je meenemen, zodat ik die kan inscannen en met het bedrag wat erop staat betaal je de lessen volgens de tarieven. Is het bedrag op van je upas, dan gelden weer de tarieven zoals hierboven genoemd.

Ben je steeds ernstig te laat met betalen, moet ik tot mijn spijt de gitaarles of ukeleleles met jou of je zoon of dochter opzeggen.

Afzeggen

Belangrijk: Een les die je niet kan volgen moet je een dag van tevoren afmelden, anders breng ik het lesgeld in rekening. Ook bij ziekte van de leerling op dezelfde dag gemeld kan ik helaas geen restitutie geven. Ik houd namelijk de dag en tijd speciaal voor jou gereserveerd en kan dan niet een andere betaalde activiteit daarvoor in de plaats zetten zo snel.

Gemiste gitaarlessen ukelelelessen, mits op tijd afgezegd, kun je weer inhalen. Er is geen restitutie mogelijk van de lessen.

Opzeggen

Wil je niet verder dan dien je dit aan te geven voordat je laatste les geweest is, wel zo netjes. Hierbij geldt ook, wat je reeds betaald hebt, of overeengekomen bent, kan ik helaas niet terugdraaien.