Tarieven Savelkoel Gitaarlessen

Gitaarworkshops

Een gitaarworkshop in de zomer (op de Celebesstraat of in het park) bij voldoende deelnemers. Start op 20 en 25 juli en op 3 en 8 augustus. Opgeven, meer info? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Een ochtend loopt van 9.30 tot 10.30 uur. Ook met de upas. Locatie: Celebesstraat of in het park. Aantal deelnemers 2 tot 4. Koop nu en reserveer je plek (227 euro 10 keer), samen met een gratis gitaarliedjes e-miniboekje!

  Zomerworkshop gitaar in het park! 10 lessen 227E.

Skype lessen, whatsapp videobellen, FaceTime en Jitsi gitaarlessen, of in mijn lesruimte, volgens onderstaande tarieven.

Gitaarlessen (en ukelele) 5 tot 8 jaar

  • 20 minuten €17

Losse Gitaar(ukelele)lessen privé 8 tot 21 jaar (>21 jaar 21%BTW erbij)

  • 30 minuten €20
  • 45 minuten €29
  • 60 minuten €40

Duogitaarlessen 8 tot 21 jaar

  • 45 min. duoles p.p. €20 

Duolessen en groepsles volwassenen

  • 45 min. duoles p.p. €29

Algemeen 

Eerste gitaarles 17 euro.

Volwassenen kunnen met een strippenkaart goedkoper gitaarles volgen. De stippenkaarten zijn voor een bepaalde periode geldig. Afhankelijk van wat jou lukt kwa lesfrequentie, bepalen we welke variant je het beste kan nemen. Neem Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op voor een overzicht van de tarieven.

Kinderen en jongeren (tot 21 jaar), als ouder kun je per kwartaal betalen, dat levert je aanzienlijke korting op. Je mag ook per maand betalen, dan gelden de hierboven genoemde tarieven.

Jonge kinderen vanaf 5 jaar tot en met 7 jaar krijgen nu 20 minuten gitaarles. De spanningsboog wat betreft concentratie is niet zo groot. Dat brengt met zich mee dat de prijs iets lager ligt. De gitaarlessen zijn ook wat speelser en persoonlijk gericht op hoe het kind zelf de stof het beste opneemt. Thuis oefenen is voor hele jonge kinderen niet op een stoel zitten en oefenen, maar verweefd in het dagelijks muzikaal bezig zijn, tussendoor , vrolijk, speels en op ontdekkingstocht.

Hoe werkt gitaarles

De eerste gitaarles is een uitgebreide kennismakingsles. Dan bepaal je of je op regelmatige basis gitaarles komt volgen. Wil je geld besparen? Een factuur wordt aan het begin van het kwartaal via mail opgestuurd. Per maand mag ook, dan ben je per les wel meer geld kwijt. Je kunt in de vakanties doorgaan met gitaarles als je wil. Meestal houd ik me gewoonlijk aan de schoolvakanties. In deze bijzondere periode krijg jij de gelegenheid om toch gitaarles te volgen .  Voor volwassenen zijn er lesblokken, middels strippenkaarten, tegen voordeliger tarieven. De strippenkaart dient binnen een bepaalde tijd gebruikt te worden. 

Ben je steeds ernstig te laat met betalen, moet ik tot mijn spijt de gitaarles met jou of je zoon of dochter opzeggen.

Afzeggen

Belangrijk: Een les die je niet kan volgen moet je een dag van tevoren afmelden, anders moet ik het lesgeld gewoon in rekening brengen. Ook bij ziekte van de leerling op dezelfde dag gemeld kan ik helaas geen restitutie geven. Ik houd namelijk de dag en tijd speciaal voor jou gereserveerd en kan dan niet een andere betaalde activiteit daarvoor in de plaats zetten zo snel.

Gemiste gitaarlessen kun je weer inhalen. Er is geen restitutie mogelijk van de lessen.

Opzeggen

Wil je niet verder dan dien je dit aan te geven voordat je laatste les geweest is, wel zo netjes. Hierbij geldt ook, wat je reeds betaald hebt, of overeengekomen bent, kan ik helaas niet terugdraaien.