Tarieven Gitaarles Savelkoel Muziek

Gitaarlessen en ukelelelessen vinden plaats in mijn ruime lesruimte met 1 1/2 meter afstand of via Skype, whatsapp videobellen, FaceTime of Jitsi, volgens onderstaande tarieven. Upas? Kom goedkoop les nemen. Plan je (eerste) gitaar-, of ukelele les (van 30 minuten) in,

Eerste gitaarles of ukeleleles

  • 30 minuten €17 ongeacht leeftijd

Gitaarles en ukelele 5 tot 8 jaar

  • 20 minuten €17

Gitaarles en ukeleleles privé 8 tot 21 jaar

  • 30 minuten €20 (per kwartaal betalen, goedkoper)

Gitaarles en ukeleleles 15 t/m 20 jaar

  • 45 minuten €29 (per kwartaal betalen, goedkoper)
  • 60 minuten €40 (per kwartaal betalen, goedkoper)

Gitaarles en uekeleles 21 t/m 80+

  • 45 minuten 36, eventueel andere lestijden mogelijk.
  • strippenkaarten goedkopere tarieven. Lessen van 5, 10, 20, 30 of 40, in termijnen te betalen vanaf 20 lessen. Vraag een overzicht van de vele mogelijkheden

Duogitaarles, ukeleleles 8 t/m 20 jaar

  • 45 min. duoles p.p. €20 

Duoles en groepsles volwassenen

  • 45 min. duoles p.p. €29

Algemeen 

Eerste gitaarles of ukeleleles 17 euro.

Volwassenen kunnen met een strippenkaart goedkoper gitaarles, ukeleleles volgen. De stippenkaarten zijn voor een bepaalde periode geldig. Afhankelijk van wat jou lukt kwa lesfrequentie, bepalen we welke variant je het beste kan nemen. Neem Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op voor een overzicht van de tarieven.

Kinderen en jongeren (tot 21 jaar), als ouder kun je per kwartaal betalen, dat levert je aanzienlijke korting op. Je mag ook per maand betalen, dan gelden de hierboven genoemde tarieven.

Jonge kinderen vanaf 5 jaar tot en met 7 jaar krijgen nu 20 minuten gitaarles. De spanningsboog wat betreft concentratie is niet zo groot. Dat brengt met zich mee dat de prijs iets lager ligt. De gitaarlessen zijn ook wat speelser en persoonlijk gericht op hoe het kind zelf de stof het beste opneemt. Thuis oefenen is voor hele jonge kinderen niet op een stoel zitten en oefenen, maar onderdeel van het dagelijks leven, tussendoor, vrolijk, speels en op ontdekkingstocht.

Hoe werkt gitaarles en ukeleleles

De eerste gitaarles/ ukeleleles is een uitgebreide kennismakingsles. Dan bepaal je of je op regelmatige basis les komt volgen. Wil je geld besparen? Een factuur wordt aan het begin van het kwartaal via mail opgestuurd. Per maand mag ook, dan ben je per les wel meer geld kwijt. Je kunt in de vakanties doorgaan met gitaarles als je wil. Meestal houd ik me gewoonlijk aan de schoolvakanties. In deze bijzondere corona tijd krijg jij de gelegenheid om toch gitaarles/ ukeleleles te volgen. Een speciale aanbieding voor duolessen kun je vinden bij de tarieven. Voor volwassenen zijn er lesblokken, middels strippenkaarten, tegen voordeliger tarieven. De strippenkaart dient binnen een bepaalde tijd gebruikt te worden. 

Ben je steeds ernstig te laat met betalen, moet ik tot mijn spijt de gitaarles/ ukeleleles met jou of je zoon of dochter opzeggen.

Afzeggen

Belangrijk: Een les die je niet kan volgen moet je een dag van tevoren afmelden, anders moet ik het lesgeld gewoon in rekening brengen. Ook bij ziekte van de leerling op dezelfde dag gemeld kan ik helaas geen restitutie geven. Ik houd namelijk de dag en tijd speciaal voor jou gereserveerd en kan dan niet een andere betaalde activiteit daarvoor in de plaats zetten zo snel.

Gemiste gitaarlessen ukelelelessen kun je weer inhalen. Er is geen restitutie mogelijk van de lessen.

Opzeggen

Wil je niet verder dan dien je dit aan te geven voordat je laatste les geweest is, wel zo netjes. Hierbij geldt ook, wat je reeds betaald hebt, of overeengekomen bent, kan ik helaas niet terugdraaien.