Huiskamerconcert

Sologitaar jazz voor uw kleine feestje

 

Kinderliedjes

Kinderliedjes Gitaarboek deel 1

  inhoudsopgave kinderliedjes gitaarboek deel 1

Op deze website: Gratis Download Advokaatje ging op reis

Downloads via scribd: Advokaatje ging op reis. by on Scribd

Het kinderliedjes gitaarboek, met akkoorden, tab, noten en tekst, is uitstekend geschikt voor als je de basisakkoorden al een beetje kent. Ook 1-vinger akkoorden kunnen gebruikt worden.

Bestellen?

Let op naar het buitenland versturen is minimaal €4 extra en kan momenteel niet betaald worden met de link hieronder. Neem dan even contact op, direct via mail of het contactformulier.

  • Digitale versie kopen?
  • Fysiek boek?

Webshop

Het boek bevat 23 kinderliedjes, 36 pagina's in zwart-wit, met een kleurkaft.

Het gitaarboek is ingebonden in een wireO ringband, zodat het goed en makkelijk open blijft staan.

Makkelijke akkoorden en melodielijn (notenschrift), met de tab erbij, maken het boek voor de beginnende gitarist prima geschikt.

Voorzien van de complete tekst, kun je eindeloos veel plezier halen uit dit prachtige boek.

Behalve kleine tekeningetjes onderaan elke pagina, is dit boek zonder illustraties.

 Heb je ook zin om Sinterklaasliedjes te spelen en te zingen? Het Grote Sinterklaas Gitaarboek is zeer gewild. Bestel het Sinterklaas Gitaarboek nu. Ook het Kerstliedjes Gitaarboek is zowel fysiek als digitaal te koop.

Heb je vragen? Mail voor meer Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook hoor ik graag jouw feedback.

Algemene bepalingen Gitaarboeken:

Wil je een geavanceerde versie, laat gerust weten. Andere wensen? Ik hoor ze graag. Bevalt het boek niet? Ik kan wat aanpassingen maken. Is dat het niet? Dan kan je het geld van het fysieke gitaarboek terug krijgen, na aan mij geretourneerd te hebben. Digitale versies kan ik niet terugnemen en derhalve daarom geen geld terug geven helaas. Dit is tevens wettelijk zo bepaald.