Kerstliedjes

Het Kerstliedjes Gitaarboek, met 23 kerstliedjes, is prima voor de beginner en bevat eenvoudige akkoorden, tab en notenschrift en tekst. De teksten zijn in het nederlands, behalve jingle bells.

De volledige teksten zijn in het boek opgenomen. Ook staan er diverse tekeningen in het fysieke kerstliedjes gitaarboek om het geheel op te sieren. De digitale versie heeft slechts een enkele tekening

Het gitaarboek is in A4 formaat met wireO ingebonden, zodat het boek goed open blijft staan als je er uit wil spelen.

Naar het buitenland versturen is minimaal 4 duurder en kan momenteel niet met de link hieronder besteld worden. Stuur gerust een mail.

  • Digitale versie bestellen? Na betaling komt de pdf direct in je mailbox binnen. Betalen met iDeal, paypal, bancontact en ideal QRcode 9,95 Digitaal kerstliedjes gitaarboek

  • Fysiek boek bestellen? Zodra de betaling binnen is stuur ik het fysieke boek op met track and trace. Kosten, inclusief verzendkosten, 15,95  Betalen

  • Liever Sinterklaas- en Kerstliedjes tegelijk bestellen? Slechts 27,95  Sinterklaas- en Kerstliedjes gitaarboek fysiek Na de betaling stuur ik de boeken direct samen op met track and trace.

Het Grote Sinterklaas gitaarboek heeft ook 23 liedjes, is in A4 formaat en wireO ingebonden. Het boek bevat tekeningen, tab, notenschrift, akkoorden en volledige tekst. Ook digitaal te koop. Een Kinderliedjesboek deel 1 is inmiddels ook verschenen. Eveneens is er een digitale versie te koop.

Bepalingen Gitaarboeken:

Wil je een geavanceerde versie, laat gerust weten. Andere wensen? Ik hoor ze graag. Bevalt het boek niet? Ik kan wat aanpassingen maken. Is dat het niet? Dan kan je het geld van het fysieke gitaarboek terug krijgen, na aan mij geretourneerd te hebben. Digitale versies kan ik niet terugnemen en derhalve daarom geen geld terug geven helaas. Dit is tevens wettelijk zo bepaald.

Op deze website gratis download: Jingle Bells

 

Inhoudsopgave Kerstliedjes Gitaarboek