Huiskamerconcert

Sologitaar jazz voor uw kleine feestje

 

Sinterklaasliedjes op gitaar

Het sinterklaasboek, met akkoorden, tab, noten en tekst, is ook weer uitstekend geschikt voor als je de basisakkoorden al een beetje kent, ook 1-vinger akkoorden kunnen gebruikt worden.

Let op naar het buitenland versturen is minimaal €4 extra en kan momenteel niet betaald worden met de link hieronder.

  • Digitale versie bestellen?
  • Fysieke versie van het Sinterklaasliedjes Gitaarboek bestellen?
  • Liever Sinterklaas- en Kerstliedjes tegelijk bestellen? 

Webshop

In het grote Sinterklaasliedjes gitaarboek staan de 23 liedjes genoteerd in notenschrift en tab met de volledige tekst en akkoorden erbij. Zijn er veel coupletten van een lied, dan staat de volledige tekst nog eens apart  met de akkoorden erboven geschreven.

Het boek heeft zwart-wit tekeningen, witte kaft en een wire-o ringband. Het boek blijft makkelijk openstaan, zodat je er goed uit kunt spelen. De digitale versie bevat slechts een enkele tekening

Met dit gitaarboek heb ik opgelet dat het niet al te complex is om gitaar uit te spelen met melodie en akkoorden. Dat maakt het geschikt voor de beginner.

Ben je op zoek naar een Kerstliedjes Gitaarboek met 23 kerstliedjes voor de gitaar, dan is dit een fijn boekje om aan te schaffen. 

Of ben je op zoek naar een Kinderliedje Gitaarboek is inmiddels ook verschenen. Kosten inclusief verzenden 15,95.

Bepalingen Gitaarboeken:

Wil je een geavanceerde versie, laat gerust weten. Andere wensen? Ik hoor ze graag. Bevalt het boek niet? Ik kan wat aanpassingen maken. Is dat het niet? Dan kan je het geld van het fysieke gitaarboek terug krijgen, na aan mij geretourneerd te hebben. Digitale versies kan ik niet terugnemen en derhalve daarom geen geld terug geven helaas. Dit is tevens wettelijk zo bepaald.

Op deze website gratis download:Zie ginds komt de stoomboot

Zie ginds komt de stoomboot 

Inhoudsopgave sinterklaas gitaarboek